Leave Your Message
Онлајн инјуири
10020 rn8ние разговор
100218ipwhatsapp
6503fd0rz0
01020304

кои сме ние

Добредојдовте во Hebei Moyo Technologies Co. Ltd! Компанијата спроведува интеграција на индустријата и трговијата, а произведува SPC подови од 2014 година. Ги интегрира развојот, истражувањето, производството и продажбата на SPC подот. Фабриката се простира на површина од 70.000 квадратни метри, со 3 целосно автоматизирани германски оригинални увозни производни линии, со годишно производство од 3,24 милиони квадратни метри. Производите се извезуваат во повеќе од 40 земји во Источна Европа, САД, Блискиот Исток, Јужна Америка и Југоисточна Азија. Ве молиме имајте предвид дека нашите производни операции се спроведуваат преку нашата подружница, Шандонг Ксинхаи Њу Материјали Ко. ООД. Hebei Moyo Technologies Co. Ltd го надгледува целокупното управување и стратешкото насочување на нашиот бизнис.

Види повеќе
100068 xd
01
Добредојдовте на тротоарите на јазичиња

Како водечка глобална цена за покривање на отворен двор, ги нудиме најдобрите производи.

Популарни

нашите производи

Можеме да обезбедиме бесплатен примерок за композитни производи и големопродажба на евтини подови за подови на отворено, да добиеме пофалби од купувачот.

Секогаш одржувајте чекор со меѓународниот развој на технологијата, постојано подобрувајте го квалитетот на производот и ажурирајте ги концептите за дизајн.

64d98f7m9u
64d98f7jkk
64d98f7v3v
64d98f7rof
64d98f7tjy
64d98f7qc2