Leave Your Message
Inuiry Online
10020 rn8ne chat
100218 ipwhatsapp
6503fd0rz0
01020304

kush jemi ne

Mirë se vini në Hebei Moyo Technologies Co. Ltd! Kompania zbaton integrimin e industrisë dhe tregtisë, dhe ka prodhuar dysheme SPC që nga viti 2014. Ajo integron zhvillimin, kërkimin, prodhimin dhe shitjet e dyshemeve SPC. Fabrika mbulon një sipërfaqe prej 70,000 metrash katrorë, me 3 linja prodhimi origjinale gjermane të importuara plotësisht të automatizuara, me një vlerë prodhimi vjetor prej 3.24 milionë metra katrorë. Produktet eksportohen në më shumë se 40 vende në Evropën Lindore, Shtetet e Bashkuara, Lindjen e Mesme, Amerikën e Jugut dhe Azinë Juglindore. Ju lutemi vini re se operacionet tona prodhuese kryhen përmes filialit tonë, Shandong Xinhai New Materials Co. Ltd. Shandong Xinhai New Materials Co. Ltd është kompania jonë filial përgjegjëse për operacionet e prodhimit. Hebei Moyo Technologies Co. Ltd mbikëqyr menaxhimin e përgjithshëm dhe drejtimin strategjik të biznesit tonë.

Shiko me shume
100068xd
01
Mirë se vini në Tab Flooring

Si çmimi kryesor global i stolisjes së oborrit të jashtëm, ne ofrojmë produktet më të mira.

Popullore

Produktet tona

Ne mund të ofrojmë mostra falas në lidhje me produktet e përbëra dhe shitje me shumicë të lirë të parketeve wpc në natyrë, të marrim lavdërimin e klientit.

Mbani gjithmonë hapin me zhvillimin ndërkombëtar të teknologjisë, përmirësoni vazhdimisht cilësinë e produktit dhe përditësoni konceptet e dizajnit.

64d98f7m9u
64d98f7jkk
64d98f7v3v
64d98f7rof
64d98f7tjy
64d98f7qc2